Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Odavad sülearvutid suurendavad kodumaist arvutitoodangut

  Odavaim sülearvuti, mida K-Arvutisalong oktoobri lõpust kokku hakkas panema, maksab alates 13500 kroonist. Alles aasta tagasi võis praeguse sülearvuti raha eest lauaarvuti osta ja sellest poole kallima hinnaga odavamat sorti sülearvuti. Need ajad on arvatavasti nüüd möödas ja odav sülearvuti pole enam ainult firmajuhtide, vaid ka ka tavalise arvutikasutaja laual.
  Et hinda all hoida, vahetas K-Arvutisalong möödunud kuul välja oma sülearvutite tarnija. ECSi asemel pannakse kodumaine brändinimi nüüd Clevo toodetele. K-Arvutisalongist sai konkurent Microlinkile ka nn disain-koduarvuti klassis, uus toode sarnaneb muusikakeskusega.
  Multimeedia-koduarvuti maksab K-Arvutisalongis alates 8490 kroonist, 25x25 sentimeetrise esipaneeliga arvuti tarnitakse Shuttle´ilt.
  Toomas Kalme TRList nendib, et oktoobris on müüdud arvutid juba kõik üle 2 GHz protsessoriga. See tähendab, et 1,7 gigahertsise varem populaarseima Celeron-protsessori aeg on nüüd läbi saamas.
  Oktoobris tootis Desknote Eesti kokku 67 arvutit. Septembriga võrreldes toimus ligi 50 müügikasv. Tuues paralleele eelmise aasta sama kuuga, on müüginumbrid suuremad 90 võrra. Desknote Eesti on edetabelis esimest korda. Tegemist on akuga ja akuta Desknote?i sülearvutite kokkupanijaga. Müügijuhi Janno Tui sõnul on kliendid hakanud ka suuremat huvi tundma nende uue Desknote EZ-seeria lauaarvuti vastu.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib tarbimise isu ära võtta
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuntud varuosafirma vahetas suuromanikku
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.