• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tartus sõitis autobuss puruks keskpinge alajaama

  Täna hommikul sõitis Tartus mikrobuss sisse Sepa keskpinge alajaama, teatas Eesti Energia.

  Inimesed kannatada ei saanud, kuid puruks sõidetud alajaama tagajärjel jäid elektritoiteta paljud piirkonna elanikud.
  Õnnetuse põhjustanud mikrobuss sõitis seni teadmata põhjusel Tartu-Narva mnt 32 km-l teelt välja, põhjustades alajaamale vigastuse sellises ulatuses, mis ei võimalda kohest toitepinge taastamist, teatas Eesti Energia.
  Eesti Energia tütarettevõtja AS Elektriteenused alustas koheselt alajaama parandustöödega, kuid kahjuks on elektritoite taastamine Sepa piirkonnas kõigile tarbijaile võimalik alles homse päeva jooksul.
  Eesti Energia vabandab Tartu Sepa alajaama toitel olevate klientide ees ja loodab elektrivarustuse osaliselt tagasi anda reservtoitele üleviimisega.
  Hetkel koristatakse alajaama ümbrus risust ning tuuakse kohale ehitusmaterjale, peagi hakatakse paigaldama uut masti.
  Kui tavaliselt on kolmandate isikute sekkumise poolt põhjustatud elektrikatkestused piirdunud mastide otsa või liinidesse sõitmisega, samuti maa-aluse kaabli läbikaevamisega, siis antud juhtum ? alajaama puruks sõitmine - on üldiselt harv juhtum, kuid Eesti Energia Tartu piirkonnas juba teine käesoleval aastal toimunud omataoline.
  Autojuht ja tema kaasreisija silmaga nähtavalt viga ei saanud, juhtumiga tegelevad edasi õiguskaitseorganid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.