Kristiina Randmaa • 13. jaanuar 2004 kell 9:45

Aastaga kaks korda rohkem otsekorraldusi pakkuvaid firmasid

Võrreldes möödunud aasta algusega on Hansapangas otsekorralduse pakkujate arv kahekordistunud.

Hansapangas saab otsekorraldusega saab arveid maksta enam kui 1000 ettevõttele, teatas Hansapank.

Hansapanga arveldustoodete osakonna juhataja Margit Petersoni sõnul on otsekorraldus muutunud järjest populaarsemaks ka arvete tasumisel ühelt ettevõttelt teisele. 'Näiteks on see mugav võimalus hulgikaupmeeste jaoks koguda hankijatelt laekuvaid makseid,' märkis ta.

Otsekorralduse peamise plussina ettevõtete jaoks tõi ta välja, et ettevõte saab sel moel oma rahavoogusid juhtida. Samuti on ettevõttel lihtsam klientidele esitatud ja nende poolt makstud arveid kokku viia, sest kõigil laekumistel on viitenumber.

Hetkel kuum