Heidit Kaio • 18. mai 2004 kell 12:15

Savisaar: Reformierakond on alustanud valimiskampaaniat

Raepress teatas, et linnapea Edgar Savisaar on hämmeldunud Kesklinna vanema Keit Pentuse avaldusest.

Reformierakonna Tallinna piirkonna esimees Keit Pentus teatas täna, et taunib linna juhtimisinfot jäädvustava CD-kogumiku väljaandmist.

'Reformierakond on ootamatult vara alustanud oma valimiskampaaniat,' kommenteeris Savisaar Pentuse sellekohaseid väljaütlemisi.

Linnakantselei avalike suhete direktori Allan Alaküla sõnul oli laserplaatide väljaandmisel Tallinnale eeskujuks eelkõige Riigikogu üllitatud CD-ROM-id, mis sisaldavad VIII ja IX Riigikogu stenogramme, infot Riigikogu koosseisu kohta ning statistikat vastu võetud õigusaktidest. Lisaks tänasele praktilisele väärtusele on sellised infokogumikud kindlasti ka olulised ajaloo jäädvustamiseks.

'Näiteks Reformierakonna abilinnapea haldusalas olev säästva arengu ja planeerimise amet viib praegu läbi plakatikonkurssi, mille korraldamise eest maksab linn reklaamifirmale 25 000 krooni,' ütles Alaküla.

Hetkel kuum