• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ülevaade tänastest ajalehtedest

  Eesti Päevaleht:

  Seoses Eesti üleminekuga võltsimiskindlamatele näo-ja sõr-mejäljekujutistega passidele kahaneb nende dokumentide kehtivusaeg kümnelt aastalt viiele.
  Täna arutab elektrifirma nõukogu firma uue juhatuse esimehe konkursi korraldamist. Eesti Energia juhtkolmiku ? Gunnar Oki, Lembit Vali ja Sandor Liive töölepingud lõpevad novembri lõpus. Kas nad jätkavad või on kusagil peidus ?must hobune?, on teadmata.
  Kaitseministeerium tahab seadustada korra, mis kohustab tegevteenistusest lahkuvaid ajateenijaid ja õppekogunemistest osavõtnud reservväelasi tagastama kaitseväele suurema osa saadud varustusest.
  Postimees:
  Põllumajandusministeeriumi juhtivatele kohtadele on viimase pooleteise aasta jooksul asunud hulk Rahvaliiduga seotud ametnikke, samuti juhivad erakonnaga tihedalt seotud inimesed sama valdkonna riigifirmasid.
  Augusti lõpust alates kasutusloata töötav Muuga söeterminal külvab tuulise ilmaga ümberkaudsed Jõelähtme külad tiheda söetolmuga üle, kuigi väidetavalt kasutab terminal uudset maailmatasemel tehnoloogiat.
  Põlvamaal heitis eelmisel nädalal hinge üle paarikümne kana, kellest osa murdis tõenäoliselt maha tuhkur, teiste puhul uurib aga veterinaaramet, kas tegemist võis olla mõne taudiga.
  Tallinna uueks linnapeaks võib saada hoopis riigikogu keskfraktsiooni esimees, Keskerakonna liidri Edgar Savisaare abikaasa Vilja Savisaar.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Majandus kasvas kolmandas kvartalis 8,6%
Eesti majandus kasvas kolmandas kvartalis aastaga 8,6%. Kiire kasv jätkus hoolimata möödunud aastal samal ajal juba hoo sisse saanud majanduse baasist, kuid jäi alla analüütikute ootustele, kes olid prognoosinud kolmandaks kvartaliks isegi kahekohalist tõusunumbrit.
Eesti majandus kasvas kolmandas kvartalis aastaga 8,6%. Kiire kasv jätkus hoolimata möödunud aastal samal ajal juba hoo sisse saanud majanduse baasist, kuid jäi alla analüütikute ootustele, kes olid prognoosinud kolmandaks kvartaliks isegi kahekohalist tõusunumbrit.
Raadiohommikus: anname 10 000 eurot ühe väärt idee eest
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.
Nädala esimeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime pikemalt esmaspäeval algavast arvamuskonkursist Edukas Eesti, mida Äripäev korraldab juba 10. korda. Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Ellex Raidla Advokaadibüroo, Forus Grupi, Swedbanki ja Rohetiigri toel aset leidva konkursi võitja pistab tasku 10 000 eurot. Et see summa võita, on vaja kirja panna ja saata üks Eesti elu ja majandust edasi viiv idee arvamusloo vormis.