Vangla kindlustab kliendid igaveseks

Aili Sandre 31. oktoober 2006, 00:00

Endised justiitsministeeriumi ametnikud Kalina Tsarajeva ja Sirje Aalik said riigitööl olles suurepärase äriidee ning nüüd juhivadki vanglapoeäri. Muidu käib kaupmeeste vahel tihe rebimine klientide pärast - küll pakutakse neile igasugu soodustusi, püütakse enda külge kinnitada püsivamalt kliendikaartidega, aga ikkagi on võimalus, et klient eelistab konkurenti. Vanglapoe omanikel seda muret pole - müürid hoiavad kliendid paigal igavesti, ainult näod vahetuvad aeg-ajalt. Ja ei mingeid reklaamikulusid, "hulle päevi" ega muud tsirkust. Lobi n-ö tähtajatu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing