Arco Vara võtab kahju enda kanda

Annika Matson 08. november 2006, 12:30

Eesti suurim kinnisvaraarendaja Arco Vara
otsustas tänases Äripäevas ilmunud loo "Arco vedas alt" põhjal, et võtab
tekkinud kahju enda kanda ja kliendid ei pea miljoneid juurde maksma.

Arco Vara nõukogu ja juhatus otsustasid eile õhtul toimunud erakorralisel koosolekul võtta oma Kodukolde elamurajooni, Helme tänava 13 korterelamute ehitushindade tõusust tulenenud tegevuskahjumi enda kanda, teatas ettevõte.

AS Kolde müüb Teile korterihoonestusõiguse lepingueelsete läbirääkimiste protokollis ja selle lisades kokkulepitud hinnaga ning täidab endale võetud kohustused. Notari juures lepingu sõlmimise ajast teavitame kliente täiendavalt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2006, 12:30
Otsi:

Ava täpsem otsing