Tallinki nõukogu: kehtestame nõuded, mis kehtivad kõigile

Annika Matson 10. november 2006, 15:23

ASi Tallink Grupp huvides on kehtestada
käitumisreeglid, mis hakkavad kehtima kõigile, muuhulgas ka ettevõtte juhtidele,
teatas firma börsile.

"Kahetsusväärne on pildi loomine nagu oleks ettevõtte juhtkond püüdnud tahtlikult alandada laeva personali Silja Line'i väärikust või professionaalsust," seisis teates.

Tallink Grupp on teatanud, et soovib arutada töötajate etteheiteid ja kriitikat ning kohtub selleks juba eeloleva nädala alguses Rootsi meremeeste ametiühingu SEKO esindajatega.

"Tallink Grupp on ettevõte, kus hinnatakse ettevõtlikku vaimu ja tervitatakse avatud arutelu kõigil teemadel, mis aitavad tagada aktsionäridele investeeringute kasvu ning eneseteostust töötajatele ja rahulolu klientidele. Me avaldame veelkord kahetsust meedias ilmunud häirivate süüdistuste pärast ja kavatseme neile vastata kohe, kui ettevõtte siseselt toimuv juurdlus on lõppenud," kinnitab firma teates.

25. oktoobril toimus M/S Silja Symphony pardal AS-i Tallink Grupp juhatuse ja ettevõtte nõustajate erapidu. Sellega seoses on Rootsi ja Soome meedias ilmunud peamiselt anonüümsed süüdistused, mida Eesti press on innukalt vahendanud. AS Tallink Grupp juhtkond suhtub nendesse süüdistustesse väga tõsiselt.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2006, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing