• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rüütel sai võtmata puhkuse eest 360 000 krooni hüvitist

  President Arnold Rüütel lahkus Kadriorust, ent talle ja ta kantselei juhatajale maksti kokku üle poole miljoni krooni eest hüvitisi. Arnold Rüütel jättis ametiajal puhkuse välja võtmata 175 kalendripäeva ulatuses.

  Summa, mis puhkusehüvitisena Rüütlile makstakse, on 362 906 krooni. «Vabariigi presidendi ametihüve seaduse § 5 lõike 4 kohaselt makstakse ametist lahkunud presidendile kasutamata jäänud puhkuse eest rahalist hüvitust,» selgitas presidendi kantselei avalike suhete osakonna juhataja Kaidi Aher. Ta lisas, et Rüütlil oli iga ametiaja aasta kohta välja võtmata 35 päeva, kirjutas SL Õhtuleht.
  Lahkumishüvitise sai ka presidendi kantselei endine juht Tarmo Mänd. President Toomas Hendrik Ilvese poolt ametist vabastatud kantseleijuhataja sai hüvitist kuue kuupalga ulatuses ehk 240 000 krooni. Kantselei on põhjendanud, et hüvitist maksti teenistuskohustuste eduka täitmise eest. Nii Rüütli kui ka Männi hüvitistest arvutatakse maha maksud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Alexander Elder hoiatas Toomase konverentsil pullituru lõpu eest
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Eesti juurtega börsikaupleja Alexander Elder on turgude suhtes pessimistlik ning usub, et ka Tallinna börsil on oodata varsti karuturgu.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.