• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võlgades Liverpooli jalgpalliklubi müüakse arbaablastele

  1892. aastal asutatud Inglise jalgpalliklubi FC Liverpool läheb peagi Araabia Ühendemiraatide riikliku investeerimisfirma Dubai International Capital (DIC) omandusse.

  Klubi praeguse suuromaniku David Mooresi sõnul müüb ta osaluse 450 miljoni naela (10,3 miljardi krooni) eest. Mooresile kuulub 51 protsenti klubi aktsiatest ning ta on juba hulk aega otsinud neile sobivat ostjat. Lõpuks on väärikas ostja siis leitud, kirjutas Sportnet.
  DIC kuulub Inglismaal juba ammu tuntud Al Maktoumi šeikide perekonna firmale Dubai Holding. Sama kompanii omanduses on näiteks ka Madam Tussaud' vahakujude muuseum, hotellikett Travelodge ja kolmandik maailma suurima vaateratta London Eye aktsiatest.
  Liverpoolil on hetkel võlgu 80 miljonit naela (1,8 mld krooni) ulatuses, aga ehitamist ootab uus staadioni Stanley Parkis, mis esialgsete kalkulatsioonide kohaselt läheb maksma 200 miljonit naela (4,6 mld krooni).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Toomas Taube: taasiseseisvunud Eestis sai tööõigus ühena esimestest uue seaduse
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab Äripäeva erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Vaid kolm päeva pärast Eesti Vabariigi põhiseaduse vastu võtmist rahvahääletusel juunis 1992 jõustus töölepingu seadus. Mitu olulist seadust, nagu näiteks asjaõigusseadus, tsiviilseadustiku üldosa seadus ja võlaõigusseadus, hakkasid kehtima oluliselt hiljem, kirjutab Äripäeva erilehes Juubel advokaadibüroo Walless partner ja vandeadvokaat Toomas Taube.
Raadiohommikus: toidu kallinemisest, rekordilisest palgakasvust ja Ferraridest
Kolmapäevane hommikuprogramm võtab fookusesse hinnatõusud, toidu kallinemise, rekordilise palgaralli ja luksusautode müügi.
Kolmapäevane hommikuprogramm võtab fookusesse hinnatõusud, toidu kallinemise, rekordilise palgaralli ja luksusautode müügi.