Peeter Koppel asus tööle Suprema Varahaldusse

Mariliis Pinn 10. detsember 2006, 12:45

Detsembri alguses asus Suprema Varahalduse
investeeringute juhtimise osakonnas tööle laialdasema kogemusega finantsturgude
spetsialist Peeter Koppel.

Peeter Koppeli tööülesannete hulka kuulub Suprema privaatpanganduse klientide investeerimisstrateegiate koostamine ning Balti riikide, Venemaa ja SRÜ kapitaliturgude investeerimisprotsessi toetamine. Oma uut tööd kirjeldades ütles Koppel: “Minu ülesanne on anda investoritele piisavalt informatsiooni, et teha sobivaid investeerimisotsuseid ehk leida vastused küsimustele kuhu, miks ja kuidas raha kõige optimaalsemalt paigutada."

Viimased viis aastat enne Supremasse siirdumist oli Peeter aktsiamaakler, neist viimased kolm aastat SEB Eesti Ühispangas. Eelnevalt on ta olnud töötanud Väärtpaberiinspektsioonis ning ajalehes “Äripäev” toimetaja-analüütikuna. Kõigi töökohtade ühine nimetaja on olnud finantsturud. Kõrghariduse omandas Peeter EBSis. Praegu on ta jõudnud lõpusirgele magistriprogrammiga samas koolis.

Supremas nägi Peeter Koppel võimalust tegeleda huvitava ja loova tööga dünaamilises, kiirelt arenevas ning professionaalses meeskonnas. “Minu soov on olla osa millestki, mille loomises ning kujunemises ma tunnetan enda isiklikku panust,” sõnas ta.

Investeeringute juhtimise osakonna juhi Andrei Zaborski sõnul on Koppel nende meeskonnale väärt täiendus. “Avatud suhtleja ning kogenud professionaalina, kellel on lisaks kõigele muule ka suureprane huumorimeel, on tema liitumine meie meeskonnaga vägagi tervitatav,“ ütles Zaborski.

Suprema Varahaldus ja Privaatpangandus osutab investeerimisteenuseid jõukatele eraisikutele ja institutsionaalsetele investoritele, pakkudes koos oma 20 rahvusvahelise partneriga kliendi vajadustest lähtuvaid investeerimislahendusi kogu maailma kapitaliturgudel. Suprema juhib ka nelja avatud investeerimisfondi: Evli Baltic (investeeringud peamiselt Balti aktsiatesse), Greater Russia (investeeringud Vene maa aktsiaturule), Ruble Debt (investeeringud Venemaa ettevõtete, pankade ja omavalitsuste rublades noteeritud võlakirjadesse) ja New Republics (investeeringud SRÜ riikide ettevõtete aktsiatesse).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. December 2006, 12:45
Otsi:

Ava täpsem otsing