Kinni on peetud 300 vandaalitsejat

Valitsus teatas, et kinni on peetud 300 vandaalitsejat.

Kinni on peetud 300 vandaalitsejat, kelle suhtes viiakse läbi menetlustoiminguid, et selgitada välja nende poolt toime pandud kuriteod. Paljud kinnipeetud on tabatud asitõenditega, st röövitud esemetega.

Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse toimetati 22 kannatanut, neist 18 lasti kodusele ravile, kolm jäeti haiglasse ja üks isik suri pussitamise tagajärjel. Esialgsetel andmetel pussitas Oleg Dimitrit ning sai ka ise vigastusi. Mõlemad isikud toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus Dimitri operatsioonil suri. Kuriteos kahtlustatav Oleg viibib haiglaravil.

Ida-Tallinna Keskhaiglasse viidi 22 kannatanut, kellest 21 isikut lubati koju ja üks politseiametnik jäeti haiglaravile. Lisaks sellele anti esmaabi 12-le politseiametnikule.

Hetkel kuum