Mariliis Pinn • 4. mai 2007 kell 6:31

Leopoldist saab Leo Põld

Mõne nädala eest lahvatanud vimm TV 3 ja Leopoldi pilamise vastu viis Ken Saani huumorisaate telekavast. Nüüd on saade saanud uue nime ja läheb eetrisse 15. mai õhtupoolikul, kirjutas postimees.ee.

Kui varem kandis sari pealkirja «Kõige suurem sõber», siis nüüd leiab telekavast saate «Täna õhtul Leo Põld». Saate sisututvustus räägib loo kakskümmend aastat Tokyos viibinud Leo Põllust, kes on taasiseseisvunud Eestisse tagasi jõudnud. Sari lubab pakkuda nostalgiat, üllatusi, retsepte, absurdihuumorit ja muud põnevat.

TV 3 pressiesindaja Annely Adermann tunnistas, et pole uue nimega sarja avaepisoodi näinud ega tea, mis sealt juhtuma hakkab. Ka tegelaskujude kohta ei osanud ta midagi öelda. Samas leiab tutvustusest, et saates on Kana postkontori rubriik ja Tädi Raivo Jutupliiatsi mõttetihedad minutid. «Teksti järgi võiks öelda, et on, jah, sama saade, mis oleks pidanud eetrisse jõudma 8. mail,» nentis Adermann.

Hetkel kuum