Agnes Ojala • 14. juuni 2007 kell 6:54

Pomerants: riigikogu head sammud on jäänud varju

Riigikogu liige, Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni kuuluv Marko Pomerants ütles, et parlamendi kiiduväärt teod on jäänud muude asjade varju.

Pomerants ütles täna ETV hommikuprogrammis, et muude tegemiste varju on jäänud pensioni baasosa tõstmine, vanemahüvitise pikendamine ja tulumaksu soodustuse kehtestamine juba alates esimesest lapsest, kirjutas ETV24.

Poliitikus sõnul jättis oma jälje üldmuljele juba riigikogu töö käivitamisega seotud segadus. "Alguses ei läinud see asi meil väga käima - oli ju vaidlus, mis eurosaadikutega peale hakata," selgitas ta.

Pomerants avaldas kahetsust ka, et riigikogu liikme staatuse eelnõu puhul räägiti vaid kuluhüvitistest, mis muutis märkimisväärselt seaduse olemust. "Siin kogu energia läkski sellele ühele teemale - kuluhüvitised. Ja tegelikult ei räägitud üldsegi nendest teistest rahvasaadiku elu selgitavatest või selgemaks tegevatest aspektidest," lausus ta.

Hetkel kuum