Laupäeval avatakse Rakvere Oma Kodu

ÄP 31. oktoober 2007, 00:00

"Et inimestel oleks võimalus oma kodu kaunistada, tuleme messiga nende juurde," osutab Eesti Expo OÜ projektijuht Martin Michelson koduteemalise ehitusmessi "Oma Kodu" maakondlikkusele. Erinevalt tavalistest ehitusmessidest keskendutakse tema kinnitusel enam kodutemaatikale moodsaima mööbli, sisekujunduse ja sanitaartehnika näol. Mess võtab vaatluse alla kodu nii seest kui ka väljast.

Ehituse poolelt osaleb messil Supra Kandetala OÜ sildealaste lahendustega, OÜ Selgase Dolomiit aiakaunistuste ja kaminalahendustega. Kohal on köögiuudistega Viru Mööbel, üldehituslike uuendustega Wienerberger AS.

Lisanduvad elektriinstallatsioonid, mitmesugused küttelahendused, samuti ehitustööriistad. Pakutakse uudiseid aianduse ja basseinide alalt.

Eraldi leiab käsitust kodutehnika ja -elektroonika.

Samuti saab tutvuda uudistega koristuse vallast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing