Evelyn ostis oma raha eest auto

Maarja Kell 21. detsember 2007, 00:00

Tegelikult ei poolda Evelyn kooli kõrvalt õppimist, kuid praegune amet sobib talle hästi nii ajaliselt kui ka koormuse poolest. "Käin tööl nädalavahetustel neli-viis korda kuus. Nii väike koormus ei sega koolitööd," tunnistas ta. Väiksema palga eest ei oleks ta nõus tööl käima, kuid praegu teenitav summa koos jootrahaga on rahuldav. Hiljuti suutis tüdruk koos vanemate toetusega endale isegi auto muretseda.

Vanemate käest ei saa Evelyn kindlat taskuraha, kuid viimased toetavad teda jooksvate summadega. Peres on kokku lepitud, et igakuine lastetoetus läheb Evelyni arvele. Samuti tasuvad isa-ema tüdruku telefoniarved, osaliselt bensiinikulud ning trenniraha.

"Omateenitud raha kulubki enamasti riietele, teatripiletitele, isiklikele tarbeasjadele, raamatutele ning sel kuul ka autovaruosade ostmisele," kinnitas värske autoomanik.

Poodides käib Evelyn umbes kaks korda nädalas. Neiu on ise piisavalt mõistlik ning poes pöörab ta tähelepanu ka hindadele. "Eelistan pigem odavaid oste, kuid kõige olulisem on, et hind oleks toodet väärt," arutles Evelyn.

Juba lasteaias kogus väike Evelyn kahe- ja viiekrooniseid. Kooli minnes avati tüdrukule ka pangakonto. Praegu kasutab Evelyn pangakaarti tihti. "Mulle ei meeldi suuri summasid sularahana kaasas kanda. Pangakaart tagab aga kindlustunde, et raha on alati käeulatuses," põhjendas ta pangakaardi eeliseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing