Kinnisvarabüroo: suurarendajatel ajab suur tükk suu lõhki

11. jaanuar 2008, 15:31

Kinnisvarabüroo Meie Maa juhatuse liige
Imre Kriiva ütles aripaev.ee-le, et suurarendajatele tasub meenutada vana
ütlust: "Suur tükk ajab suu lõhki".

“Meie firma käive tõotab tulla suurem, kui eelmisel aastal,” rääkis Kriiva Lõuna-Eesti kinnisvarabüroo optimistlikust väljavaatest ning lisas, et suurarendajatele ütleks: “Suur tükk ajas vanasti suu lõhki, ikka eestlaste kombel tasa ja targu. Pole vaja ainult suurt kasumit taga ajada.”

Kriiva on enda sõnul kindel, et “sellist hoogu, kui see oli paar aastat tagasi, ei saa me müügiosas kunagi tagasi” aga inimeste vajadused jäävad ja kinnisvaramaakleri töö otseselt otsa ei saa.

“Meil on olnud detsember küllaltki tegus. Üllatav on see,et 2006-2007 aastal hakkas klientuur huvi tundma objektide vastu alles veebruari lõpus siis tänavu on juba jaanuari algus küllaltki töörohke,” rääkis Kriiva.

Tulevikuks prognoosib Kriiva: “Kui nüüd majandusega midagi ei juhtu, siis kinnisvara ost-müük on stabiliseerunud ja elu läheb edasi. Vähemasti Lõuna-Eestis.” Sealne klient soovib juhatuse liikme sõnul kõige enam linnalähedasi maamaju ja väiksemate ruutmeetritega linnakortereid.

Meie Maa Kinnisvara maaklerid töötavad Tartus, Tallinnas, Viljandis, Pärnus, Jõgeval, Põlvas ja Võrus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. January 2008, 15:30
Otsi:

Ava täpsem otsing