Sanatooriumid käivitavad Stockholm-Pärnu lennuliini

Mariliis Pinn 18. veebruar 2008, 09:01

Pärnu spa- ja konverentsikeskused OÜ
Tervise Paradiis, AS Sanatoorium Tervis ning AS Strand käivitavad käesoleva
aasta suveperioodil koostöös Rootsi lennufirmaga Skyways lennuliini
Stockholm-Pärnu.

Lennuühendus toimub Stockholmi Arlanda ja Pärnu lennuvälja vahel kord nädalas laupäeva pärastlõunal ning liini teenindavad Skyways’i Fokker 50 või Saab 2000 tüüpi 50 kohalised lennukid, teatasid spaad. Esimene lend toimub 31. mail ning hooaeg lõpetatakse 16. augustil, lennuaeg on 55 minutit kuni 65 minutit sõltuvalt kasutatavast lennukitüübist.

Vastavalt koostöölepingule müüvad OÜ Tervise Paradiis, AS Sanatoorium Tervis ja AS Strand osad lennukikohad vaid oma teenuspakettide koosseisus ning osad kohad pakutakse välja tavapäraste lennupiletitena läbi Skyways AB piletimüügisüsteemide.

Tegu on Pärnu lennuvälja esimese rahvusvahelise lennuühendusega. OÜ Tervise Paradiis, AS Sanatoorium Tervis ning AS Strand peavad Pärnu õhuvärava avamist eriti suure tähtsusega sündmuseks, mis loob Pärnule täiesti uuel tasemel logistilise ühenduse ning kohalikele turismiettevõtjatele suurepärased võimalused pakkuda oma teenuseid Rootsi turule. Pikas perspektiivis on lennuühendus möödapääsmatu aitamaks Pärnul püsida Läänemereäärsete turismisihtkohtade vahelises aina kasvavas konkurentsis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. May 2008, 22:58
Otsi:

Ava täpsem otsing