Balti suurim e-meedia grupp läks riskikapitalistidele

Agnes Ojala 21. veebruar 2008, 13:35

Riskikapitalifirma BaltCap
ostis Interinfo Holding SCA-lt 100% Interinfo grupi ettevõtetest Eestis,
Lätis ja Leedus.

Interinfo on suurim infokataloogide, andmebaaside ja elektroonilise meedia grupp Balti riikides, mis pakub trüki- ja internetikataloogi ning teabeabi tooteid. Interinfol on ettevõtted Eestis, Lätis ja Leedus, mille käive 2007. aastal oli 15,5 miljonit eurot.

“Interinfo grupi ettevõtetel on Balti reklaamiturgudel hea positsioon, eriti kohalike teenuste osas. Oleme veendunud, et koostöös tugeva juhtkonnaga saame grupi tooteid ja teenuseid veelgi edendada. Interinfo hästi koolitatud müügitiim, põhjalikud andmebaasid ja tuntud kaubamärgid on ideaalsed, et hoida ka edaspidi Balti infotoodete turul juhtpositsiooni” kommenteeris tehingut BaltCapi partner Simonas Gustainis.

“Usume, et reklaami ja infokataloogide sektoril on Balti riikides suur kasvupotentsiaal ja meie eesmärk on sellest osa saada Interinfo investeeringu näol. See on esimene investeering BaltCap Private Equity Fundist, mille lansseerisime 2007. aasta detsembris,” ütles BaltCapi juhtivpartner Peeter Saks.

“BaltCap ostab kolm turuliidrit. Kogenud inimesed, tuntud brändid ja põhjalikud andmebaasid võimaldavad Interifnol maksimaalselt ära kasutada teabemeedia sektori kasvu Balti riikides,” sõnas Interinfo Grupi juhatuse esimees Magnus Sonnorp.

Interinfo Holding SCA kuulub ühele maailma juhtivale erainvesteeringute firmale Texas Pacific Group.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. May 2008, 18:13
Otsi:

Ava täpsem otsing