Sass: Starmani kanalit hoiavad vee peal ettevõtte kliendid

Mariliis Pinn 22. veebruar 2008, 11:47

Starmani telekanali juht Ragnar Sass ütles
aripaev.ee onlineintervjuus, et uut kanalit hakkavad vee peal hoidma Starmani
klendid.

Uudishimulik aripaev.ee lugeja uuris, kas siis ei kehtigi see lause, et telesaated on selleks, et inimesi reklaamist reklaamini kinni hoida! Aga ikkagi, mis seda telekanalit vee peal hoidma hakkab?

„Neljas on esimene Eesti tasulise televisiooni kanal. Sarnaselt paljudele Briti Sky TV jaamadele või USA HBO-le ja Showtimile, ei näita ka meie reklaame. Kanali programmi maksab vaataja kinni läbi kuumaksete. Ehk siis kanalit hoiavad veepeal Starmani kliendid. Televisiooniteenuste infrastruktuuri pool ja programmitootmine on omavahel sulandunud juba aastaid. Heaks näiteks on siinkohal USA suurim kaablioperaator Comcast, mille telekanalite hulka kuuluvad E! Entertainment Television, Style Network, The Golf Channel, VERSUS, G4, AZN Television, PBS KIDS Sprout, TV One ja Comcast SportsNet,“ vastas Sass.

Loe intrevjuud!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. February 2008, 11:47
Otsi:

Ava täpsem otsing