Webmedia: töötajasõbraliku firma tiitel aitab kergemini töötajaid leida

Agnes Ojala 23. mai 2008, 17:40

Täna Eesti kõige pere- ja
töötajasõbralikuma ettevõtte tiitli vastu võtnud Webmedia juhatuse liige Urmo
Pärg usub, et firma võib tänu tiitlile edaspidi lihtsamalt inimesi tööle
leida.

„Kahtlemata muudab see töötajate leidmise lihtsamaks. Me ise eelmistel aastatel konkursil ei osalenud ja vaatasime siis isegi kadedusega, et oleks meilgi see tiitel, saaksime seda ära kasutada. Eks ta nii-öelda turunduslikust aspektist annab juurde. Annab kindluse, et tegelikult oleme ka selles valdkonnas päris head,“ märkis Pärg.

Tema sõnul on kvaliteetset tööjõudu alati raske leida, kuid kuna suurem tööjõu puudus jõudis Eestis esmalt just IT-sektorisse, siis oli ettevõte probleemiga juba varakult silmitsi. „Seetõttu oleme suutnud end selle võrra paremini olukorraga kohandada ja just need meetmed kasutusele võtta, mis tulemust annavad,“ lausus ettevõtte üks juhtfiguure.

Varane tegutsemine ja tulemuslik probleemi lahendamine aga annavad firmale kindlustunde, millega on suudetud vajadusel lisaressurssi leida kas Eestist või ka mujalt väliskeskustest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. June 2008, 15:20
Otsi:

Ava täpsem otsing