Pindmaa: Kurb, et Eesti ettevõtted lähevad välismaalaste kätte

27. juuni 2008, 14:49

Endine Wõro Kommerts AS juht ja praegune
Pintmann Grupp OÜ omanik Aigar Pindmaa sõnul on kurb, et jälle üks eestimaine
ettevõte läheb välismaalaste kätte.

„Kurb on, et suured eestimaised asjad lähevad väliskapitali kätte,“ ütles Pindmaa aripaev.ee-le kommentaariks Wõro ostu kohta Atria Grupi poolt. Tema sõnul ei saa kindlasti öelda, et oleks olnud halb tehing, aga ettevõtete välismaalastele andmine teeb siiski natuke kurvaks teda kui Wõro ülesehitajat ja endist töötajat.

Rõõmsam on tema meelest aga asjaolu, et töökohad jäävad alles ja loodetavasti on töötajatel uute omanike all endiselt hea.

Küsimusele, mida võib Atria Grupi laienemine Eestis turuosadega teha, vastas Pindmaa, et kindlasti toimuvad mingid muutused. „Kindlasti kedagi see mõjutab, aga täpselt ei oska öelda, mis ta kaasa toob.“

Soome lihakontsern Atria Grupp kiirendab oma kasvu Eestis ja ostis ära kaks lihatööstust AS Wõro Kommerts ja AS Vastse-Kuuste Lihatööstus. AS Wõro Kommertsi aktsiakapitalist on tehingu objektiks 97,7 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2008, 14:42
Otsi:

Ava täpsem otsing