Aurum: Wrist.net-il puudus edasiarendus võimalus

08. juuli 2008, 17:40

Aurumi omanik ja tegevdirektor Heli Kuulman
kommenteeris kella- ja kullapoodide kett Wrist.net-i probleeme, et tõenäoliselt
puudub neil raha firma edasi arendamiseks.

„Wrist.net-i olukord on firmasisene probleem, mis on seotud firma majandusliku olukorraga, kus pole võimalik kaupu juurde osta ning neil puudub raha firma edasi arendamiseks,“ rääkis Kuulman ning märkis, et firmal on kaelas ka kohtusaagad ja riigivõlad.

Üldist majanduslikku olukorda kommenteeris Aurumi omanik, et juveelifirmad pole erand, mis on sellest puutumata jäänud ning on ettevõtteid, kus on vähenenud müük ning ka neid, kus müük on suurenenud. „Nõudlikumad ostjad pole ostujõudu kaotanud,“ lisas ta.

Rentnike ja üürileandja olukorda kirjeldas Kuulamn, et kaubanduskeskused dikteerivad rendi hindu. „Järjekorrad on kaubanduskeskustes ning neil on võimalik hindu dikteerida ja valida klienti,“ ütles ta.

„Uuritakse milline on firma, tema taust, eluiga ning üritatakse kiirelt tekkinud ja kadunud firmasid vältida,“ sõnas Kuulman.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. July 2008, 17:37
Otsi:

Ava täpsem otsing