Uus nähtus - müüa renoveeritud üürimaja

06. august 2008, 12:50

Alates möödunud reedest võib 8
miljoni krooni eest osta väljarenditud korterite ja äripindadega
maja Tallinnas Kristiine linnaosas. Renoveeritud maja hinna sisse kuulub ka
soklikorrusel tegutsev ilusalong koos kolme töökohaga.

Ehkki sama kolme korruse ja seitsme korteriga maja müüb City24 andmetel praegu kaks maaklerit, kellest esimene küsib poole miljoni krooni jagu kõrgemat hinda ega maini kogu maja katvaid üürilepinguid, on laitmatult toimiva üürimaja müük Eesti kinnisvaraturul uus nähtus.

Hauster Kinnisvara maakler Tarvo Tuga ütles aripaev.ee-le, et pani Endla 58 müügikuulutuse veebi möödunud reedel. "Oleme nimetatud objektiga tegelenud alates 1. augustist ja saanud kaks potentsiaalset huvilist, kellega on plaanis objekt põhjalikumalt üle vaadata," rääkis Tuga.

Tuga lisas, et kaks aastat tagasi oleks Endla 58 tõenäoliseim ostja olnud krunti ja ehitusõigust jahtinud arendusettevõte. "Tänast turusituatsiooni arvestades võib ostjaks olla isik, kes soovib konservatiivsemat rahapaigutust," selgitas ta ning märkis, et väikese kortermaja võivad endale soetada ka need, kes soovivad osta elamispinda nii endale kui ka oma lähikondsetele ning vajavad ruume väikeettevõtluse tarbeks.

Endla 58 üldpind ulatub 393 ruutmeetri ja krunt 917 ruutmeetrini. Kinnistul asub garaažihoone koos panipaikadega. Nii maja kui krunt on heas korras.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. August 2008, 15:03
Otsi:

Ava täpsem otsing