Armin Karu: jään Avila tööl silma peal hoidma

Hille Tressum 14. august 2008, 12:59

Tänasel Olympic Entertainment Groupi
erakorralisel aktsionäride koosolekul, otsustasid üle 79% kohale tulnud
aktsionäridest ühehäälselt nimetada senise OEG juhatuse esimehe Armin Karu
nõukogu esimeheks.

Karu kommenteeris aripaev.ee-le, et Siiski jääb Avila tööl silma peal hoidma, sest vastavalt äriseadustikule on nõukogu esimehel kohustus jälgida juhatuse tööd.

Samuti sai nõukoguliikme staatuse Mart Relve. Senine ettevõte nõukogu liige Kaia Karu aga tagandati ühehäälselt kohalt.

Armin Karu ütles aripaev.ee’le, et olles ettevõte nõukogu liige tegeleb ta ettevõte edasise laienemise suunamisega. „Ma olen viimases paar aastat rohkem tegelenud ettevõte strateegilise juhtimisega, visiooni välja töötamise ja ettevõte laienemisega. Sellise igapäevase juhtimisega ei olegi ma tegelikult tegelenudki,“ põhjendas Karu nõukogu liikme staatusesse astumist, lisades, et nüüd on see ka juriidiliselt paika pandud.

OEG tegevjuhiks sai aga ettevõttes 7 aastat töötanud Andri Avila. "Miks just valik Avila kasuks osutus," tõstatas küsimuse Karu, põhjendades: "Tegemist on väga pikaajalise ja hea töötajaga. „Avila on meil 7 aastata töötanud ja juba algusest peale olnud finantsdirektor. Kontserni tulles töötas operatsioonide direktorina ja siis tegeles ka investorsuhetega. Ma arvan, et ta on kõige õigem inimene, kes on siin nii pikalt töötanud, väga analüütiline ja haritud inimene, võtmaks seda igapäevast tegevdirektori vastutuskoormat endale".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2008, 12:26
Otsi:

Ava täpsem otsing