Liina Kalda: rikaste TOP pole naiste eesmärk

Mariliis Pinn 01. november 2008, 14:26

AS Virulase juhataja Liina Kalda ütles, et
rikaste TOP on rohkem meeste pärusmaa, kuna naistel ei ole selliseid eesmärke
nagu omamine või rikastumine.

„Mul on toredad lapsed ja tervisel pole ka viga, elatud saab ka ja töö on, mis meeldib ning selles mõttes võib öelda, et olen rikas jah,“ vastas ta päevaküsimusele, kui rikas oled Sina?

Kalda arvas, et Äripäeva rikaste TOP pole pingerida, mida avaldada, kuna on ka teisi väärtusi. „Äripäev paneb TOPi raha järgi ritta, kuid see pole ainuke kriteerium maailmas. Arvan, et seda tabelit ei tasuks avaldada,“ lisas ta.

Miks rikaste tabelis on nii vähe naisi (500 rikkaima inimese edetabelis on 36 naist – toim.), arvas Kalda, et naised ei omista sellele üldse nii suurt tähtsust. „See on rohkem meeste pärusmaa ja need on meeste lõbud. Naistel ei ole selliseid eesmärke nagu omamine või rikastumine nii nagu meestel,“ ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. November 2008, 07:52
Otsi:

Ava täpsem otsing