Kadrin Karner • 2. november 2008 kell 22:00

Alta Capitalil peidus kolm uut firmat

Mis firmadega tegemist, Rahumaa rääkida ei taha, kuna need on tema sõnul arendusjärgus projektid.

Nädal aega kestnud ponnistuste järel sai aripaev.ee Altast kommunikatsioonifirma kaudu vastuse, et ilmselt jõuavad ettevõtted arendusfaasist välja järgmisel aastal ja siis on Alta Capital valmis ka nendest kõnelema.

OÜ Redwater kanti äriregistrisse 07.03.2008 ja selle juhatuse liikmed on Indrek Rahumaa ja Priit Põldoja, asutaja OÜ EuroConsult ning osanik Alta Capital Partners S.C.A., Sicar, registreeritud Luksemburgis. Ettevõte tegeleb mitmesuguste erinevate kaupade vahendamisega, nähtus äriregistrist.

OÜ Greenwater registreeriti äriregistris 04.12.2007 ning selle juhatuse liikmena seisab äriregistris Indrek Rahumaa. Osanik, asutaja ja tegevusala on samad, mis Redwateril.

OÜ Pinkwater on äriregistrisse kantud 21.04.2008 ning selle juhatuse liikmetena on märgitud Indrek Rahumaa ja Andrus Uudmäe. Asutaja on SIA Alta Capital Partners, mis on registreeritud Lätis ning mille osanik on OÜ Ahtri Maja. Tegevusalana on äriregistris kirjas valdusfirma.

Hetkel kuum