Parexi hoiused võisid voolata DnB NORDi

14. november 2008, 15:10

Parexist jalga lasknud hoiused võidi viia
DnB NORD panka, sest selle hoiuste maht kasvas järsult, kirjutab äriportaal
biznews.lv.

Üheksa kuuga kasvas DnB NORD panga hoiuste maht aastavahetuse seisuga võrreldes viiendiku võrra 65 miljoni lati ehk 1,43 miljardi kroonini. Eriti kiiret kasvu tegid hoiused viimase nädala jooksul, mil lisandus 18 miljonit latti (397 mln kr).

DnB NORD plaanis juba ammu VIP-klientide keskuse avada. Viimasel ajal on nõudlus VIP-panganduse järele kasvanud ja panga juhtkond langetas otsuse, et keskus avatakse lähipäevil. Pangaanalüütikud arvavad samas, et hoiuste maht võis tavapärasest kiiremini kasvada ka teistes Läti pankades.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. November 2008, 20:39
Otsi:

Ava täpsem otsing