Reim lõpetas jalgpallurikarjääri

07. detsember 2008, 11:56

FC Flora kauaaegne alustala Martin Reim
otsustas oma tippjalgpallurikarjääri lõpetada, selgub FCFlora
koduleheküljelt.

FC Flora president Aivar Pohlak sõnas: " Mul on hea meel, et selline inimene ja jalgpallur, nagu Martin Reim nii pikalt meie klubis mängis. Kusjuures teiselt poolt on jälle sellest kahjugi, kuna ta väärinuks võimalust ka välismaal, ehkki tean, et see jäi ühe eriliselt hea mängijaomaduse puudumise taha.

Samas Eesti koondise ja FC Flora jaoks oli ta aastaid asendamatu. Kuid vähemalt üheks ametlikuks mänguks tuleb Martinil siiski veel väljakule joosta, kuna kõiki Eesti koondise eest vähemalt 100 mängu mänginud pallureid ootab ees amatlik lahkumismäng."


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2008, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing