Kasak: müüsime, sest pakkumine oli hea

08. detsember 2008, 18:14

Korea Auto juhatuse liige ja firma
kaasomanik Ivo Kasak ütles, et Amserv Grupp pakkus usinalt turgu vallutanud
Hyundai-müüja aktsiate eest kopsakat summat.

"Tegemist oli hea pakkumisega," põhjendas Ivo Kasak ettevõtte müüki. "Korea Auto AS on teinud viimastel aastatel tugevat tööd Hyundai margi ülestöötamisel ja tänu headele tulemustele pakkusimegi huvi nii tugevale ettevõttele nagu Amserv Grupp."

Kasak jättis konfidentsiaalsusele viidates kommenteerimata, kui lähedal tõele on spekulatsioon, et Amserv Grupp maksab Korea Auto eest 30 miljonit krooni.

"Läbirääkimised algasid enne suuremaid muudatusi autoturul. Seega ei tulene ostu-müügi tehing mitte tänasest majanduskliimast, vaid on mõlema osapoole kaalutletud otsus," vastas ta samas küsimusele, kui palju mõjutas müügiotsust ning -aega autoturu järsk jahenemine.

Ostu initsiatiiv tuli Kasaku sõnul Amserv Grupilt.

Võimalik, et Ivo Kasak lahkub Korea Autost. Tema juhatuse liikme leping kehtib aasta lõpuni. "Tuleviku plaanid ei ole hetkel veel paigas, küllap tegemist jagub," rääkis mees oma edasistest plaanidest.

Kuidas ostu-müügitehing Korea Auto kliente mõjutab, on Kasaku sõnul veel vara rääkida. "Lähiajal pannakse paika ühineva ettevõtte strateegia ja lähiaastate tegevuskava. Ühinemise tulemusel tekib kindlasti Korea Auto klientidele lisavõimalusi. Usun, et ühinemise eesmärk on nii Korea Auto kui ka Amserv Grupi klientide veelgi parem teenindamine," märkis ta.

Kasak avaldas ühtlasi arvamust, et Hyundaide müük Eesti autoturul läheb ülesmäge. "Kuna Korea Auto ühineb Baltikumi ühe tugevaima automüügi ettevõttega, siis kahtlemata on tänastel Hyundai müüjatel nii mõndagi Amservilt üle võtta," põhjendas Kasak.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. December 2008, 19:11
Otsi:

Ava täpsem otsing