Samost: Ansip kisub Eesti usaldusväärsust alla

24. mai 2009, 15:10

BNS-i peatoimetaja Anvar Samost kritiseeris
tänases raadiosaates "Olukorrast riigis" teravalt peaminister Andrus
Ansipit, kes enda sõnade ja tegude pideva lahknevuse tõttu vähendab
Samosti hinnangul tervikuna riigi usaldusväärsust.

Samosti sõnul ei ole võimalik Ansipiga õieti midagi arutada, sest tema jäikus nii pensionite, töötuskindlustusmakse ja mitmete teistegi teemade üle diskuteerimisel lõppeb alati sõnaselge eitamisega, vahendab Postimees.

"Diskussioon ju lõpeb sellega, et kui ajakirjanikud küsivad, siis Andrus Ansip ütleb: ei, pensione ei langetata. Selle kurbloolisus seisneb selles, et Ansip on ka mitmete muude asjade kohta samamoodi öelnud, kuid lõpuks on seda ikkagi tehtud. Kogu selle eitamise tulemusel kannatab riigi kui terviku usaldusväärsus, mitte ainult peaministri või tema erakonna usaldusväärsus, vaid kogu riigi oma, kui niimoodi jäigalt öeldakse, et mingeid asju ei tehta, kuigi igaüks võib välja arvutada, et neid asju peab paratamatult mingil hetkel tegema," arutles Samost.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. May 2009, 16:54
Otsi:

Ava täpsem otsing