Savisaar: isegi mina olen kuulnud Ansipi, Seli ja Otsalti lõbureisidest

13. juuni 2009, 10:04

Isegi mina olen kuulnud Andrus Ansipi,
Neinar Seli ja Aivar Otsalti lõbureisidest, ütles keskerakonna esimees ja
Tallinna linnapea Edgar Savisaar ning lisas, et sarnaselt Otsalti juhtumile
distantseeris Reformierakond end ka Anders Tsahknast.

Sotsiaalministeeriumi reformierakondlasest nõuniku Anders Tsahkna kinnipidamise järel käitusid esireformierakondlased samamoodi nagu siis, kui kapo pistis trellide taha oravaparteilastega läviva endise Ida politseiprefekti Aivar Otsalti, kirjutas Savisaar enda ajaveebis.

Linnapea ütles, et teab samuti Anders Tsahknat. "Ta töötas ka Tallinna linnavalitsuses, kui me olime koalitsioonis Reformierakonnaga. Nüüd süüdistatakse teda mõjuvõimuga kauplemises sotsiaalministeeriumis. Tsahkna võeti kinni ja korraldati ka läbiotsimine," kirjutas poliitik.

Põgusalt rahvusringhäälingu Aktuaalset Kaamerat erapoolikuses ja poliitilises kallutatuses süüdistanud, lisas Savisaar: "Panin ka tähele, kuidas minister Hanno Pevkur juhtumist kohe distantseerus ja teatas nagu reformierakondlastel kombeks, et tema ei tea sellest midagi. Peaaegu, et ei tunnegi Tsahknat."

"Ministeeriumis pole nad tõesti kuigi pikalt koos töötanud, aga Reformierakonna büroosse Tõnismäel on ikka läinud käsikäes. Tuli meelde, kuidas Ansip ja Seli käigult teatasid, et nemad Otsaltit peaaegu ei tunnegi. Isegi mina olen kuulnud nende kolme mehe ja nende perekondade ühistest lõbureisidest Küprosele, Egiptusesse ja mujale," lisas Savisaar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2009, 10:45
Otsi:

Ava täpsem otsing