Mutli: olen langenud alusetu süüdistuse ohvriks

03. juuli 2009, 15:07

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli ütles, et
ei ole väidetavat õigusrikkumist toime pannud ning seega ei ole tal ka põhjust
tagasiastumist kaaluda.

„See, et on alustatud menetlust ja protokoll koostatud, ei tähenda veel, et olengi süüdi,“ ütles Mutli Raepressi vahendusel. „Süü vajab tõendamist ja võin puhta südamega kinnitada, et seda, mida tõendada, ei ole.“

„Tõele mittevastavatele faktidel põhinevate lugude ilmumine mustab nii mind kui ka kogu linnavalitsust. Tõele mittevastava süüdistuse tõe pähe serveerimine näitab ajakirjanduse subjektiivsust,“ nentis Mutli.

Äripäev uuris kevadel vihjet, et Mutli sai paar aastat tagasi ettevõtjalt reisifirma Novatours kinkekaardi, mille ta ära kasutas, kuid mille eest ta ise ei maksnud. Mutli eitas toona kõike, kuid nüüd on politsei talle sama juhtumi põhjal esitanud väärteoprotokolli.

Vaata videot, kus Mutli eitab kõike kinkekaartidega seonduvat SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. October 2009, 14:39
Otsi:

Ava täpsem otsing