Salva kindlustus kahekordistas kasumit

ÄP praktikant 27. juuli 2009, 14:56

Möödunud aastaga teenis Salva kindlustus 23
miljoni krooni võrra suurema kasumi kui kahe aasta eest, kuid
nüüd enam nii optimistlikku tulemust ei loodeta.

„Muudes sektorites avalduvad majandusolud kohe, kuid meil on sees väike viivitus, sest lepingud sõlmitakse tavaliselt aasta alguses," ütles Salva Kindlustuse ASi kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt. Ta lisas, et kindlustusseltsil õnnestus eelmisel aastal valida riske, millega kaasnes vähe kahjusid.

Kivirüüti sõnul hakkas kindlustusfirma tulemuste langus silma juba aasta alguses.

Poolaasta jooksul vähenes Salva Kindlustuse kogutud kindlustusmaksete summa. Kuue kuuga kogus Salva kokku 145,5 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 18,8 protsenti vähem.

2007. aastal teenis Salva Kindlustus AS 20 miljonit krooni kasu ja möödunud aastal 43 miljonit. Kivirüüt on aga veendunud, et sel aastal nii viljakat saaki ei lõika, ennustades kuni 20-protsendilist tagasilangust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2009, 12:30
Otsi:

Ava täpsem otsing