Salva Kindlustuse maksed ja hüvitised vähenesid

17. veebruar 2009, 11:10

Möödunud aasta sama ajaga võrrelduna on
kõigis suuremates kindlustusliikides makstud hüvitiste summa vähenenud, samuti
on vähenenud ka kogutud kindlustusmaksed, teatas Salva Kindlustus.

Salva Kindlustus maksis tänavu jaanuaris kahjujuhtumite eest kokku üle 12,3 miljoni krooni hüvitisi. Tavapäraselt maksis Salva enim hüvitisi liikluskindlustuses, kus hüvitamisele kuulus 5,7 miljoni krooni, ja kaskokindlustuses, kus hüvitati ligi 3,6 miljoni krooni eest kahjusid.

Salva Kindlustus kogus jaanuaris ligi 28 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 13,6% võrra vähem kui eelmisel aastal. Ainsa kindlustusliigina on kogutud maksete hulk veidi suurenenud varakindlustuses - 2%.

Salva Kindlustuse ASi turuosa on finantsinspektsiooni andmetel üle 8%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. July 2009, 17:19
Otsi:

Ava täpsem otsing