Kadastik: TV3 juhi kohta pakuti paljudele

03. september 2009, 17:12

ASi Eesti Meedia nõukogu esimehe Mart
Kadastiku sõnul on Priit Leito lahkumise puhul Ekspress Grupi juhi kohalt
olulisim see, kas Leito otsis uut töökohta või Ekspress uut juhti. Kadastik ise
panustab esimesele variandile.

"TV3 on mõnda aega otsinud uut juhti. Enamik Eesti meediajuhte saanud sealt pakkumise, neid on üle kümne inimese. Huvitav, miks Priit lahkus oluliselt väiksemasse ja piiratud võimalustega ettevõttesse," arutles Kadastik.

Tema sõnul on Ekspress Grupis midagi juhtunud. "Asjad ei ole nii head. See annab halva signaali," kommenteeris Kadastik juhivahetust. "Olukord võib olla kehvem, kui numbrid välja näidanud. Kui majanduses läheb veel halvemaks, võib olukord minna kriitiliseks," rääkis ta.

Leitot peab ta võimekaks juhiks, kes tegi antud olukorras maksimumi. "Leitost loobuda pole tark mõte. Pettumus temas polnud põhjus, pigem oli vastupidi. Tõenäoliselt hindas Leito kainelt olukorda," sõnas Kadastik. Gunnar Kobini kutsus Ekspress Grupp aga tema hinnangul olukorda päästma.

TV3 juhina jätkamine tähendab Leitole piiratud võimalusi, ütles Kadastik. "Seal on kindlasti palju tööd ja tegemist. Kuid tegu on tunduvalt väiksema meediaettevõttega," märkis Eesti Meedia juht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2009, 17:14
Otsi:

Ava täpsem otsing