Nordea Pank Eestit asub turundama Kristina Seimann

19. oktoober 2009, 11:31

Alates tänasest, 19. oktoobrist asub Nordea
Pank Eesti turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja ametikohale Kristina
Seimann.

Kristina Seimann on kommunikatsioonivaldkonnas töötanud enam kui viisteist aastat. Viimased neli aastat on Seimann kommunikatsioonibüroo Jugaste, Liiva ja Seimann (JLS) juhatuse liikme ja partnerina nõustanud nii turundus- kui ka korporatiivkommunikatsiooni alal mitmeid era- ja avaliku sektori ettevõtteid. Eelnevalt on ta kommunikatsioonijuhi ametikohal töötanud ettevõtetes Saku Õlletehas, Kalev ja Tallinna Piimatööstus.

Kristina Seimann on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse- ja kommunikatsioonieriala.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2009, 11:31
Otsi:

Ava täpsem otsing