Swedbank Liisingu juhiks sai Jan Andresoo

19. oktoober 2009, 10:37

Alates 12. oktoobrist on Swedbank Liising
ASi juhatuse esimees Jan Andresoo. Senine juht Gunnar Toomemets asus juhtima
Swedbanki privaatpanganduse osakonda.

Swedbanki Eesti peadirektori Priit Perensi sõnul on Jani näol tegemist hea strateegi ja tugeva juhiga. "Lisaks pean Jani heaks meeskonnamängijaks, kes omab laialdasi teadmisi pangandusest," märkis Perens.

Jan Andresoo ütles, et liisingu juhtimine on tema jaoks huvitav areng pärast pikaajalist tööd kindlustuse valdkonnas. Ühe olulise tegevusena uues ametis nimetas ta koostöö arendamist automüügiettevõtetega.

Andresoo viimased ametid on olnud Swedbank Varakindlustuse juhatuse esimees ning Baltikumi jaekrediidi- ja kindlustuste tooteliini juht, teatas pank.

Enne Swedbanki tööle asumist juhtis Jan Andresoo Estoninan Business Schooli ning oli müügijuhtimise valdkonna õppejõud. Jan on lõpetanud MBA kraadiga Estonian Business Schooli ning täiendanud end INSEAD-is ja IMD-s.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. October 2009, 17:01
Otsi:

Ava täpsem otsing