Barclays teenis enam kui miljard naela kasumit

10. november 2009, 11:07

Suurbritannia suuruselt teine pank Barclays
teatas kolmanda kvartali kasumi 54protsendilisest langusest, vahendab Bloomberg.

Puhaskasum langes 1,08 miljardi naelani (18,9 miljardit krooni) aastataguselt 2,33 miljardilt naelalt firmaväärtuse allahindamise tõttu. Sellest tingitud allahindlused peaksid tervikaasta tulemustes ulatuma 9-9,6 miljardi naelani, selgub teatest.

Panga hinnangul oli kolmanda kvartali maksude-eelne kasum ootuspärane ning selle aasta esimese üheksa kuuga jõudis 1,6 miljardi naelani. Aasta tagasi oli see number 2,84 miljardit naela.

Barclays suutis vältida ka valitsuse päästeabi ning kaasas enam kui viie miljardi naela väärtuses kapitali Lähis-Ida investoritelt. Investeerimispanganduse ja investeeringute juhtimise üksuse maksueelne kasum kahanes üheksa kuuga 38 protsenti 1,97 miljardi naelani.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing