Telekomi aktsionäridel kriips peal

Silvia Viidik 04. detsember 2009, 14:30

Tänasel Eesti Telekomi aktsionäride erakorralisel koosolekul otsustati kiita heaks kõigile vähemusaktsionäridele kuuluvate aktsiate ülevõtmine TeliaSonera poolt, mis ilmselt kurvastab nii mõndagi seni lootusrikast investorit.

Vähemusaktsionärid, kes seni veel Telekomi aktsiaid enda käes hoidsid, saavad sarnaselt pakkumise vastu võtnutega iga aktsia eest 93 krooni hüvitist, selgub börsile saadetud teatest.

Aktsiad kantakse TeliaSonera kontole üle lähikuudel, sest Telekomil on alates tänasest aega üks kuu, et vastav avaldus Eesti väärtpaberite keskregistri pidajale esitada. Vähemusaktsionärid saavad oma tasu samal ajal, kui toimub aktsiate ülekandmine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. December 2009, 14:31
Otsi:

Ava täpsem otsing