Anne Oja • 19. mai 2010 kell 16:09

70% Läti ärimeestest viilib maksude maksmisel

Väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted jätavad Lätis 20% maksudest maksmata, vähemal või suuremal määral vassib 70% ettevõtjaist.

Sellised numbrid tulid välja Riia kõrgema majanduskooli korraldatud küsitlusest, kirjutas ajaleht Diena. Kokku küsitleti 600 ettevõtjat, kellest vaid üks kolmandik deklareerib kõik tulud. Ülejäänud näitavad tulusid tegelikest väiksematena.

 

??? ???? ?? ?????? ??????? ????????? ???? ????????, ?????? ??????? ? ?????? ??????? ??????????? ????. 31% ?????????? ??????, ??? ?? ????????? ?????? ??????? ???????, ? 50% ??????? ??????????? ?????????????. ? 80% ??????????? ? ??????? ??? ??????? ??????? ????? ???????, ????? ???????? ???? ????????? ????????? ??????????? ??????????.

???? ?????? ???????? ?????????? ????? ???????? ???????? ?? ????? ????????????, ????????? ?????? ???????? ?????????? ??????????. ???? ????? 60% ??? ??? ????? ?????? ???????? ? ?????????, ??????? ?? ??????? ?????? ??? ???????? ?????????????? ??????? (? ??? ????? ? ??? ???????????).

Hetkel kuum