Kadri Paas • 8. juuni 2010 kell 8:46

Reformierakond jättis keskpartei infosulgu?

Riigikogu majanduskomisjoni aseesimees, keskerakondlane Kalev Kallo ütleb Äripäevale, et keskpartei fraktsioonile ei ole Reformierakond nn monopolide ohjeldamise seaduse eelnõusse esitatud parandusettepanekuid tutvustanud.

"Sellele ei ole Reformierakond ka meie toetust palunud. Keskerakond kujundab oma seisukoha majanduskomisjonis pärast poolt ja vastuargumentide ära kuulamist ja nende kaalumist," lubas majanduskomisjoni aseesimees.

Täna kell 14 algab riigikogu majanduskomisjoni istung, kus nn monopolide ohjeldamise seaduseelnõu suhtes vastandlike huvidega IRL ja Reformierakond koos keskpartei ja eelnõu algatamise juures olnud rohelistega uuesti paksu pahandust põhjustanud nn Dalkia parandusettepanekuid hakkavad vaagima.

Komisjoni ees peaks riigikogulastele ettepanekute sisu tutvustama Eesti jõujaaamade ja kaugkütte ühingu esindaja, vandeadvokaat Kaja Kallas. Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive esitas samuti taotluse tänasest kohtumisest osa võtta, kuid tema soov jäi rahuldamata.

Hetkel kuum