Indrek Kald • 1. september 2010 kell 7:16

Reedel kohtuvad vutis ka Eesti ja Itaalia arstid

Lisaks reede õhtul kell 21:30 A. Le Coq Arenal toimuvale Eesti-Itaalia EM-valikmängule kohtuvad samal päeval kell 14 Lilleküla staadioni harjutusväljakul kahe riigi arstide koondised.

Itaaliast saabub Eestisse 42 tohtrit, kellest jalgpalliväljakule jookseb 17. Mängueelsel päeval toimub arstidel ekskursioon Tallinnas, reedel järgneb vutimatšile bankett ja ühine Eesti-Itaalia valikmängu vaatamine.

"Sissepääs reedel toimuvale mängule on tasuta. Leppisime ka kokku, et 3. juunil 2011, kui Eesti koondis mängib EM-valikmängu Itaalias, peavad ka arstide koondised omavahel Itaalias kordusmatši," selgitas ürituse korraldaja, Eesti koondise tohter Kaspar Rõivassepp.

Eesti arstide eest tulevad teiste seas väljakule torakaalkirurg doktor Tõnu Vanakesa, anestesioloog/intensiivraviarst ja arstiteaduskonna dekaan professor Joel Starkopf, lauljana tuntud doktor Jüri Homenja, Eesti koondise ja FC Flora arst doktor Kaspar Rõivassepp, kardiovaskulaarkirurg doktor Arno Ruusalepp, anestesioloog doktor Peeter Tähepõld ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla üldkirurgia keskuse juhataja doktor Jüri Teras.

Hetkel kuum