Indrek Kald • 2. september 2010 kell 12:25

Linn korraldab taas lauluväljakul töömessi

Tallinna linn korraldab teist aastat lauluväljakul tööturu ja ettevõtluse kontaktmessi, 9. septembril toimuv mess on külastajaile tasuta.

Abilinnapea Eha Võrgu sõnul on messi eesmärgiks koondada ettevõtjad, mittetulundusühingud ja avaliku sektori esindajad, kes pakuvad, vahendavad või loovad uusi töökohti ning annavad ümber- või täiendõpet.

"Ühtlasi pakutakse koostöös avaliku- ja mittetulundussektoriga ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive alast teavitamist ning nõustamist nii ettevõtetele kui üksikisikutele," lausus ta. "Lühidalt öeldes soovib aga linn kokku viia nii tööpakkujad kui ka tööotsijad," lisas Võrk.

Kontaktmess pakub töökohti nii Eestis kui väljaspool, nõustamist ja infot töökoha leidmiseks, abi töötuna toimetulekuks, tutvustab ümber- ja täiendõppe võimalusi ning erinevaid tööturu teenusid. Samuti nõustatakse ettevõtlusega alustamise osas ning toimuvad seminarid ettevõtluse, tööõiguse ja tööhõive teemadel.

Eksponente on praeguse seisuga 40, tulemas on näiteks G4S Eesti, Coca-Cola HBC Eesti, Telemedia Eesti, Maxima Eesti.

Mess toimub 9. septembril Tallinna lauluväljaku sammassaalis kell 10-18 ja on külastajaile tasuta.

Mullu septembris esmakordselt toimunud messi külastas üle 10 000 inimese, eksponente osales toona 44.

Hetkel kuum