Kadrin Karner • 3. oktoober 2010 kell 10:14

Eesti ettevõtja Lätis: Dombrovskise võit väga positiivne

Läti peaminister Valdis Dombrovskise erakonna võit valimistel on tervitatav ja annab positiivseid signaale tulevikuks, ütles Rigas Miesniesks AS juht Juhan Matt.

Loomulikult ei usu ma, et homme hommikul kohe midagi Lätis muutunud on aga Dombrivskise võit on hea märk. “Dombrovskis on teinud midagi sellist, mida keegi võimalikuks ei pidanud ja oodata ei osanud,” rääkis Matt ja lisas, et peaminister tiris ju riigi välja kindlast pankrotiseisust.

Erilist rõõmu valmistas talle ka asjaolu, et Dombrovskis võitis teisi, kes vaid populistlikele sõnumitele/otsustele tuginedes püüdsid rahva poolehoida saada. “Rahva tahe on selginud ja on näha, et rahvas tahab jätkata senisel heal kursil, mida Dombrovskis vedas,” lisas ta.

Mati sõnul väheneb nüüd loodetavasti ka riigis suurel määral leviv korruptsioon ja asjad muutuvad läbipaistvamaks. “Kindlasti annab see positiivseid signaale tulevikuks,” märkis Matt.

Hetkel kuum