Silvia Kruusmaa • 8. oktoober 2010 kell 11:30

Savisaar: kerge pääsemine!

Laenu deklareerimata jätmise pärast 9000kroonise trahvi saanud Tallinna linnapea Edgar Savisaar hindab kõrgelt, et politsei võttis arvesse tema esmakordset seaduserikkumist, mis pealegi polevat olnud ka pahatahtlik.

Põhja prefektuur karistas Tallinna linnapead Edgar Savisaart 9000kroonise trahviga, kuna meer jättis oma majanduslike huvide deklaratsioonis märkimata suure laenu, kirjutab Delfi.

„Olin ka uurijaga koostööaldis, mis lihtsustas tema tööd. Nähtavasti arvestati otsuse tegemisel nende kergendavate asjaoludega ning seetõttu mulle ei määratudki karistust täies mahus,“ ütles Savisaar.

Savisaar lisas veel, et tema käest on korduvalt küsitud millise karistuse on politseilt saanud Eesti Panga president, kes kuus aastat sama moodi eksis oma majanduslike huvide deklaratsiooni esitamisel. "Pean tunnistama, et mina ei oska sellele küsimusele vastata, kui ajakirjandus soovib, siis on tal alati võimalus seda politseilt ise küsida,“ ütles poliitik.

 

 

Hetkel kuum