Katariina Krjutškova • 9. november 2010 kell 7:47

Kruustük: me pole nii suur, et börsile minna

Praegu on kontroll meie endi käes ja saame kiiresti otsuseid langetada, seetõttu ei kavatse börsile minna, sõnas Nõo Lihatööstuse ASi omanik Toomas Kruustük.

"Teate, meile on börsileminekuks ettepanekuid tehtud mõned aastad enne suurt majandustõusu. Mõtlesime, kaalusime ning otsustasime, et ei lähe. Ka täna oleme seisukohal, et ei kavatse börsile minna. Me pole nii suur ettevõte ja täna on kontroll kõik meie endi käes," sõnas ta.

Kruustük lisas, et praegu on ettevõtet lihtsam juhtida, sest kui masin läheb liiga suureks, hakkavad otsused venima. Ta lisas, et kavatseb oma asjadega ise hakkama saada, nagu on seda ka tänaseni teinud. "Kõik börsilt saadav raha – ega seda ilma rahata ei anta – see tuleb kinni maksta kuidagi," sõnas Kruustük.

Hetkel kuum