Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jõulutuuride aeg

  Varsti võib 2010. aastale ehk uue aastatuhande esimesele kümnendile punkti hakata panema. Jõuluaeg oma helge ja vähem helge ehk kommertsliku poolega läheneb meeletu kiirusega ning sama kiiresti hiilib ligi ka järgmine aastanumber, mis toob kaasa uued ettevõtmised ja seadused, uue rahaühiku ning kultuuripealinna tiitli Tallinnale.
  Enne aga, kui kõigele uuele keskenduma asuda, tasuks sellest aastast ja advendiajast veel viimast võtta. Niipalju kui seda natukene rohkem kui kuu aja jooksul teha jõuab.
  Selles lehes on juba arvukalt pühademeeleolulisi kontserte ja sündmusi üles rivistatud. Jõulutuure algab igale maitsele: V Tallinna talvefestival ja "Kirikupühad Maarjamaal" klassikalise muusika huvilistele, Hanna-Liina Võsa ning Annely Peebo ja Noorkuu kontserdid ballaadilembestele, Jõulujazz aga neile, kes armastavad svingilikumat lähenemist jõululauludele. Valik on igatahes küllaltki lai.
  Sama kehtib teatrietenduste ja kino puhul. PÖFFi põhiprogramm kostitab sellest nädalast Eesti publikut sadade uute filmidega ja teater rohkete jõuluetenduste ning suure nostalgiapuhanguga.
  Viimast lubab kolmandat korda Eesti lavale jõudev "Helisev muusika", mille lavastaja on Ain Mäeots. Näha saab vana kooli romantilist lugu, mille loomisel on lavastaja sõnul järgitud klassikalist joont ja ajastutruudust. On laulu, tantsu ja helgeid emotsioone. Tegu on justkui filmiga, mida saab nautida elavas vormis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Esmaspäeval peatab börs LHV aktsiatega kauplemise
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.