• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Turismifirmade liidu juht: odavalt on kasulik müüa vaid viimaseid kohti 

  Reisikorraldajale on kasulik väga odavalt müüa ainult reiside üksikuid viimaseid kohti kahjude minimeerimiseks. Praegu on turul kaheksa reisikorraldajat. Mida rohkem neid on, seda paremaid pakkumisi saavad kliendid, ütles turismifirmade liidu juht Kersti Kont.

  Kui aga peaks juhtuma, et Eesti turule jääb 2-4 reisikorraldajat, siis sellega konkurents ikkagi ei kaoks.
  "Tänu Eesti turu väiksusele ei saa meie reisikorraldajad kindlasti kunagi hakata pakkuma pakettreise kõikidesse sihtkohtadesse, kuhu inimesed reisida tahavad. Paratamatult tuleb konkureerida Soome ja mõnes piirkonnas ka Vene reisikorraldajatega. Monopoli tekkimisse reisikorraldusturul ma ei usu. Läbi aegade on turult kadunud reisikorraldajate asemele ja teiste kõrvale tekkinud taas uued tegijad," sõnas Kont.
  Hindade kujundamisel peab reisikorraldaja siiski eelkõige arvestama oma potentsiaalsete klientide ostujõuga. Nii täpselt ei suuda küll ükski reisikorraldaja oma tegevust planeerida,  et tal absoluutselt kõik toodetu oma soovitud hinna eest ja koguses maha müüa õnnestub, märkis Kont.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Vähemalt viis head ja paljulubavat investeerimisideed
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.
Äripäeva raadio kuulajate lemmiksaated toovad kuulajateni nii head investeerimisideed kui ka viisid, kuidas ükssarvikud ja mitmekordne tootlus üles leida. Siin on nädala viis Äripäeva raadio kuulajate lemmikut, mida tasub kuulata.