Katariina Krjutškova • 29. november 2010 kell 13:05

Kreeta villas puhkasid ka teised reformierakondlased

Kreetal asuvas villas, kus veetis puhkust Jaanus Rahumägi, on käinud ka teised Reformierakonna liikmed, nende seas ka üks ministritest, kuid erakonna peasekretär Kristen Michal selles midagi taunimisväärset ei leia.

"Jaanus Rahumägi pole kunagi varjanud, et puhkab suvel Kreetal - ta on sellekohase info isegi Facebooki üles riputanud, mis teadupärast on avalik," ütles Michal Delfile.

"Jaanus Rahumägi on kutsunud kõiki kolleege ja sõpru riigikogust ning mitte vaid oma erakonnast Kreetale sattudes külla," jätkas erakonna peasekretär.

"Teiste seas on tal külas käinud kolm Reformierakonna riigikogu liiget ja üks minister - kuid mingit kingitust või hüve pole nad saanud. Nad on nimelt kõik enda ja oma perekonna reisi eest ise tasunud ning samuti ööbinud enda poolt makstud hotellis, mitte Jaanus Rahumägi kasutatavas puhkemajas."

 

Hetkel kuum